Videoproducties Dordrecht 2017-12-04T10:37:48+00:00

LvdPut, videoproducties in Dordrecht en omstreken

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor videoproducties in Dordrecht of omstreken? Maak kennis met LvdPut! Mijn naam is Lars van der Put en ik ben gespecialiseerd in alles wat met camera, montage, licht, geluid en pre-productie te maken heeft.

Waarvoor kunt u bij LvdPut terecht?

LvdPut is een productiehuis, gerund door Lars van der Put. Ik luister naar uw wensen en het verhaal wat u wilt overbrengen. Ik zorg ervoor dat uw verhaal blijft voortleven. U kunt bij mij een bedrijfsfilm laten maken, maar ook aftermovies, fashion video’s, online video content, commercials, films en documentaires.

Daarnaast kunt u mij ook inhuren als camera operator, gaffer, fotograaf en video-editor. Ook heb ik ervaring met pre-productie. Wanneer het gaat om een grote productie, werk ik vaak samen met bedrijven in de regio.

Over Lars van der Put

Ik ben afgestudeerd als AV-specialist. Voor en tijdens mijn studie was ik bezig met verschillende producties. Zo produceerde ik korte films samen met vrienden, maar ook heb ik meegewerkt aan de Nederlandse speelfilm Fataal. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden van videoproducties. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar productiehuis voor videoproducties in Dordrecht en omstreken, nodig ik u graag uit om kennis te maken.

Wat is uw verhaal?

Ik hoor graag uw verhaal. Neem contact met mij op via de telefoon: 06 3871 44 29 of via de mail: lvdput@live.nl. Samen kijken we dan wat ik voor u kan betekenen.

Videoproducties Dordrecht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die LvdPut u te bieden heeft?

Neem contact op

Pin It on Pinterest