Video-portfolio 2019-01-12T09:48:46+00:00

Beerwulf – EP07 – Affligem

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Voor een awareness campagne is ‘Brewery of the Month’ ontstaan. Er zijn talloze brouwerijen aangesloten bij Beerwulf, om hier wat meer persoonlijkheid aan toe te voegen wilt Beerwulf elke maand een brouwerij benoemen tot brouwerij van de maand. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om dit te vertalen naar een authentieke video waarin we het karakter van de brouwerij naar voren laten komen. We zijn te gast bij Affligem, in Opwijk, Belgie.

Beerwulf Bockbier Promo

Bockbier is vrij groot in Nederland. Om die reden maakten wij (Fresh Bridge) deze mooie promo voor het bockbierpack van Beerwulf!

Olvarit Horizon

Olvarit en Bambix hebben de krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan onder een naam. Olvarit. Om deze overname aan te kondigen werd aan ons (Fresh Bridge) gevraagd om deze video produceren.

Nutrilon Young Child Formula

Nutrilon doet al ruim 120 jaar onderzoek naar babyvoeding. Dit doen zij in het grootste onderzoekcentra voor babyvoeding in Europa. Met Young Child Formula heeft Nutrilon het assortiment weer uitgebreid. Deze boodschap wilden zij op meerdere platforms aankondigen. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om de video te produceren en te optimaliseren voor verschillende platforms. Dit is de YouTube variant.

ANWB FvA Bedankvideo

ANWB is veel meer dan alleen wegenwacht. Ze zijn op vele vlakken maatschappelijk betrokken. Tijdens de donkere winterdagen maakt ANWB samen met andere organisaties de maatschappij extra bewust op het voeren van fietsverlichting. Dit doen zij met verschillende acties door heel Nederland. Vele vrijwilligers doen hieraan mee. Om die reden wilde ANWB graag een bedankvideo.

Beerwulf – EP06 – Brussels Beer Project

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Voor een awareness campagne is ‘Brewery of the Month’ ontstaan. Er zijn talloze brouwerijen aangesloten bij Beerwulf, om hier wat meer persoonlijkheid aan toe te voegen wilt Beerwulf elke maand een brouwerij benoemen tot brouwerij van de maand. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om dit te vertalen naar een authentieke video waarin we het karakter van de brouwerij naar voren laten komen. We zijn te gast bij Brussels Beer Project, in Belgie.

Beerwulf – EP05 – Jopen

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Voor een awareness campagne is ‘Brewery of the Month’ ontstaan. Er zijn talloze brouwerijen aangesloten bij Beerwulf, om hier wat meer persoonlijkheid aan toe te voegen wilt Beerwulf elke maand een brouwerij benoemen tot brouwerij van de maand. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om dit te vertalen naar een authentieke video waarin we het karakter van de brouwerij naar voren laten komen. We zijn te gast bij Michel, eigenaar van Jopen in Haarlem.

ANWB Fietsverlichtingsactie

ANWB is veel meer dan alleen wegenwacht. Ze zijn op vele vlakken maatschappelijk betrokken. Tijdens de donkere winterdagen maakt ANWB samen met andere organisaties de maatschappij extra bewust op het voeren van fietsverlichting. Dit doen zij met verschillende acties door heel Nederland. De grootste actie is de Fietsverlichtingsactie, waarbij honderden vrijwilligers de straat op gaan met een spuitkrijtbus en een tag en deze op verschillende fietspaden plaatsen door heel Nederland.

ANWB Streetwise

ANWB is veel meer dan alleen wegenwacht. Ze zijn op vele vlakken maatschappelijk betrokken. Ook in het onderwijs dragen zij een steentje bij aan de maatschappij.

Beerwulf – EP04 – Uiltje

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Voor een awareness campagne is ‘Brewery of the Month’ ontstaan. Er zijn talloze brouwerijen aangesloten bij Beerwulf, om hier wat meer persoonlijkheid aan toe te voegen wilt Beerwulf elke maand een brouwerij benoemen tot brouwerij van de maand. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om dit te vertalen naar een authentieke video waarin we het karakter van de brouwerij naar voren laten komen. We zijn te gast bij Robbert, oprichter van Uiltje te Haarlem.

Beerwulf – EP03 – First Chop

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Voor een awareness campagne is ‘Brewery of the Month’ ontstaan. Er zijn talloze brouwerijen aangesloten bij Beerwulf, om hier wat meer persoonlijkheid aan toe te voegen wilt Beerwulf elke maand een brouwerij benoemen tot brouwerij van de maand. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om dit te vertalen naar een authentieke video waarin we het karakter van de brouwerij naar voren laten komen. We zijn te gast bij Richard, oprichter van ‘First Chop’ Eccles, Manchester, UK.

ANWB Traumahelikopter

ANWB is veel meer dan alleen wegenwacht. Ze zijn op vele vlakken maatschappelijk betrokken. Je zal er waarschijnlijk niet meteen aan denken wanneer je de traumahelikopter voorbij ziet vliegen, maar ook ANWB levert een grote bijdrage hieraan.

ANWB Kinderfietsenplan

ANWB is veel meer dan alleen wegenwacht. Ze zijn op vele vlakken maatschappelijk betrokken. Kinderfietsenplan is een initiatief waarbij gebruikte gedoneerde fietsen worden opgeknapt, zodat kinderen die in een situatie verkeren waarbij hun ouders niet in staat zijn een fiets aan te schaffen, toch nog aan een veilige fiets kunnen komen en weer mee kunnen doen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Beerwulf – EP02 – And Union

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Voor een awareness campagne is ‘Brewery of the Month’ ontstaan. Er zijn talloze brouwerijen aangesloten bij Beerwulf, om hier wat meer persoonlijkheid aan toe te voegen wilt Beerwulf elke maand een brouwerij benoemen tot brouwerij van de maand. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om dit te vertalen naar een authentieke video waarin we het karakter van de brouwerij naar voren laten komen. We zijn te gast bij Rui, mede-oprichter And Union in Erdinger, Duitsland.

Beerwulf – EP01 – Kompaan

Beerwulf is dé webshop voor speciaalbier. Voor een awareness campagne is ‘Brewery of the Month’ ontstaan. Er zijn talloze brouwerijen aangesloten bij Beerwulf, om hier wat meer persoonlijkheid aan toe te voegen wilt Beerwulf elke maand een brouwerij benoemen tot brouwerij van de maand. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om dit te vertalen naar een authentieke video waarin we het karakter van de brouwerij naar voren laten komen. We zijn te gast bij Jeroen, mede-oprichter Kompaan te Den Haag.

ANWB AutoMaatje

ANWB is veel meer dan alleen wegenwacht. Ze zijn op vele vlakken maatschappelijk betrokken. AutoMaatje is tot stand gekomen om  minder mobiele mensen weer op weg te helpen en tegelijkertijd de eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen zij door vrijwilligers op te roepen om minder mobiele mensen te vervoeren naar hun gewenste bestemming en ook weer op te halen, dit tegen een geringe onkostenvergoeding.

Showreel LvdPut 2017

Showreel van LvdPut. Een korte impressie van reeds geschoten projecten in één video.

Showreel XITE 2017

De showreel van XITE Networks BV. LvdPut heeft deze video van begin tot eind gemonteerd in samenwerking met XITE.

V O I D by Evy Paap

In samenwerking met White Raven Productions kwam deze korte fashion video tot stand voor designer Evy Paap.

Vluggertjes XITE

Kort overzicht van een YouTube Format opgezet door XITE. Een format waarin artiesten kort worden geïnterviewd en dit op een leuke en vlotte manier wordt gemonteerd.

Introducing Sam @ DYD

Een eigen concept om zowel lokale DJ’s als organisaties een publiek te geven door middel van sfeerbeelden te combineren met het unieke verhaal van de artiest. Samuel Chandoe, ook wel bekend als Sam Chan is één van deze lokale DJ’s en tegelijkertijd ook organisator van het maandelijks terugkerend evenement ‘Do You Do’ in het Dolhuis in Dordrecht.

La Rêve [Music Video]

Bernhard van den Ende is al vanaf kinds af aan bezig met muziek. Op wat video’s op Instagram na deelt hij deze passie nagenoeg niet. Daar moest verandering in komen. In samenwerking met White Raven Productions creëerden wij deze muziek video van Bernhard zijn eigen gecomponeerde stuk.

Introducing Wessel S @ S&S

Een eigen concept om zowel lokale DJ’s als organisaties een publiek te geven door middel van sfeerbeelden te combineren met het unieke verhaal van de artiest. Wesley Schless, beter bekend als Wessel S is al jaren een groot begrip binnen de Dordste DJ wereld. Festivals als Tomorrowland, Latin Village, Crazy Sexy Cool en Vestival zijn geen onbekend terrein voor deze DJ. We filmen Wesley tijdens een optreden in Bibelot Dordrecht en luisteren naar zijn verhaal.

Introducing Bernhard @ Work

Een eigen concept om zowel lokale DJ’s als organisaties een publiek te geven door middel van sfeerbeelden te combineren met het unieke verhaal van de artiest. Niet alleen DJ’s kwamen aan bod, ook ander soort muzikanten. Dit keer hadden we het genoegen om een video te maken over Bernhard van den Ende, die niet alleen een passie heeft voor muziek, maar ook voor zijn geboortestad, Dordrecht. Samen met Bart van der Brugge is Bernhard mede-eigenaar van Sheeps. Een kledingmerk die laat zien hoe trots je bent op Dordt!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Pin It on Pinterest