Video-editor Dordrecht 2018-08-18T13:36:02+00:00

Zoekt u een video-editor in Dordrecht?

Welkom op de website van LvdPut! Bent u op zoek naar een video-editor in Dordrecht? Of zoekt u iemand die op locatie kan monteren? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

LvdPut heeft een brede kennis wat betreft video-editing, zo ben ik actief geweest in de filmwereld, televisiewereld en ben ik momenteel voornamelijk actief op op het gebied van social content.

Hiernaast ziet u een recente video van de ANWB. Wanneer u de traumahelikopter ziet, zal u in eerste instantie niet aan de ANWB denken. Toch is de ANWB op een groot vlak betrokken hierbij. Aan ons (Fresh Bridge) de taak om wat meer licht te schijnen op het maatschappelijk deel van de ANWB.

Een video die uw verhaal nog beter vertelt

Een video moet lekker lopen en aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep. Niet alleen de opnames zijn belangrijk in het productieproces, ook moet er voldoende aandacht besteed worden aan het editen. Een video die goed in elkaar steekt, is opvallend en houdt kijkers vast. Door een goed bewerkte video kunt u het verhaal nóg beter vertellen. LvdPut is een productiehuis die u helpt uw verhaal goed over te brengen. Dit doe ik door goed naar uw verhaal en wensen te luisteren. Daarna ga ik aan de slag. U levert beeldmateriaal aan en ik maak er een goed lopende video van.

Over mij, Lars van der Put

Mijn naam is Lars van der Put. Ik ben afgestudeerd als AV-Specialist, dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in camera- en montagewerk, licht, geluid en pre-productie. U kunt mij inschakelen voor verschillende video- en fotoproducties. Denk hierbij aan bedrijfsfilms, fashion video’s, online video’s, commercials, films, aftermovies, documentaires en evenementen fotografie in Dordrecht en omstreken. Daarnaast kunt u mij inhuren als camera operator, gaffer, fotograaf en video-editor in Dordrecht en omstreken. Ook heb ik ervaring met pre-productie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en mijn diensten, als video-editor in Dordrecht? Dan ga ik graag met u in gesprek. Neem contact met mij op via de telefoon of de mail.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die LvdPut u te bieden heeft?

Neem contact op

Pin It on Pinterest