Loading...
Evenementen fotografie Dordrecht 2017-12-07T16:15:09+00:00

Op zoek naar mogelijkheden voor evenementen fotografie in Dordrecht en omstreken?

Een evenement is een bijzondere gebeurtenis, een gebeurtenis die waarschijnlijk maar eens in de zoveel tijd voorkomt. Wilt u uw evenement niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Laat uw evenement dan vastleggen op de gevoelige plaat. U kunt bij LvdPut terecht voor evenementen fotografie in Dordrecht en omstreken.

Goede, professionele foto’s

Als ervaren AV-specialist en fotograaf weet ik hoe ik bijzondere momenten uitstekend kan vastleggen. U kunt zich zorgeloos bezighouden met de organisatie en goed verloop van het evenement. Ik zorg voor goede foto’s die u achteraf kunt gebruiken. Bij evenementen is er vaak behoefte aan goede kwaliteit foto’s. Wanneer u kiest voor een professionele fotograaf weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Lars van der Put is mijn naam. Met ruime ervaring op het gebied van videoproducties en fotografie, weet ik precies hoe ik bijzondere gebeurtenissen vast kan leggen, op een manier die passend is bij het evenement. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, dit geldt ook voor evenementen fotografie in Dordrecht en omstreken. U kunt het laten maken van foto’s met een gerust hart aan mij overlaten.

Ik maak graag kennis met u

Naast evenementen fotografie in Dordrecht en omstreken kunt u bij mij ook terecht voor diverse videoproducties. Zo kunt u bij mij ook een aftermovie laten maken van uw evenement. Op die manier kunt u uw evenement kort samenvatten op bewegend beeld. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Ik maak graag kennis met u. Neem contact op via de telefoon: 06 3871 44 29 of via de mail: lvdput@live.nl.

Evenementen fotografie Dordrecht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die LvdPut u te bieden heeft?

Neem contact op

Pin It on Pinterest