Aftermovie laten maken 2018-06-04T22:13:26+00:00

Aftermovie laten maken door LvdPut

Een aftermovie is dé manier om uw evenement samen te vatten. Door middel van video kan er op een leuke manier teruggekeken worden op uw evenement. Wilt u een aftermovie laten maken? Dan bent u bij LvdPut aan het juiste adres.

Waarom een aftermovie laten maken?

Wanneer een evenement is afgelopen, is de kans groot dat de bezoekers er daarna nog aan terugdenken. Een aftermovie laat het evenement op een korte en opvallende wijze zien. Het is een leuke terugblik voor de bezoekers die aanwezig waren. Daarnaast kan een aftermovie van uw evenement prima als promotie dienen voor een volgende editie van uw evenement. Het kan bijvoorbeeld gedeeld worden via social media en heeft daarmee een groot bereik.

Over mij, Lars van der Put

Uw verhaal zet ik om in beeld. LvdPut wordt gerund door mij, Lars van der Put. Ik luister aandachtig naar uw verhaal en wensen en zorg voor een eindproduct in vorm van foto’s of een video die volledig voldoen aan uw wensen. Naast een aftermovie laten maken, kunt u mij ook inschakelen voor het volgende:

Tevens ben ik inzetbaar als camera operator, gaffer, fotograaf en video-editor in Dordrecht en omstreken. Ook kunt u mij inschakelen voor pre-productie. Wanneer het gaat om een grote productie, werk ik vaak samen met bedrijven in de regio.

Aftermovie voor
  • Bedrijfsfilms
  • Fashion video’s
  • Online video content
  • Commercials
  • Films
  • Documentaires

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u een aftermovie laten maken? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden met u! Dit kan telefonisch op: 06-38714429 of per mail: lvdput@live.nl.

Aftermovie laten maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die LvdPut u te bieden heeft?

Neem contact op

Pin It on Pinterest